Wij graden alle soorten & talen trading card games
Terug naar overzicht
Nieuws
06 juni 2023

Pokemon Paldea Evolved de nieuwste set

Pokemon Paldea Evolved

Er staat weer een nieuwe Pokemon kaarten reeks voor de deur. Deze komt namelijk uit in juni 2023 en wij gaan het er in deze Pokemon kaarten blog over hebben. Welke Pokemon kaarten komen in deze set voor? Waar is deze set op gebaseerd qua Japanse Pokemon kaarten? Wanneer komt deze set uit? Waar kan ik deze set bestellen? Waar kan ik de chase kaarten van deze set graden? En natuurlijk wat wij van deze set vinden! Lees dus snel verder en kom erachter.

Paldea Evolved set lijst

Wij lichten speciaal voor jullie een aantal AR, Secrets en SAR hits uit. De grootste hit van deze set zal de SAR iono zijn. In het Japans is deze kaart meer dan 1000 euro waard. Wij verwachten dus dat dit ook de chase kaart zal worden in de Engelse reeks! Bekijk hieronder een aantal van de dikke hits uit Scarlet & Violet Paldea Evolved.

Op welke Japanse sets is dit gebaseerd?

Het is de tweede set van de nieuwste Pokemon generatie Scarlet & Violet. Deze set zal vanuit het Japans gezien gebaseerd zijn op: Snow Hazard, Clay Burst, Triplet Beat en het speciale Pikachu EX starter deck. Zoals we kunnen zien draait het hier ook om de beginners komen in hun laatste evolutie.

Wanneer komt deze set uit?

De officiële release is op vrijdag 9 juni 2023. De pre-release kitjes kwamen twee weken eerder uit, om alvast op de toernooien te spelen die speciaal in de gamewinkels georganiseerd worden. De release is dus al bijna!

Waar kan ik Paldea Evolved bestellen?

Deze kun je bestellen bij Pokemonbundel.nl en TCG-Store.nl. Twee betrouwbaren winkels uit Nederland die schappelijke prijzen hanteren en snel leveren. Neem zeker eens een kijkje in deze Pokemonwinkels, ze hebben namelijk een erg ruim assortiment. Met zowel nieuwe als oude Pokemon kaarten sets! Een echte aanrader.

Hoe zien de producten eruit?

Het gaat hier om een normale set en dus geen holiday set. Deze reeks zal dus ook booster boxen bevatten, hieronder kun je alle producten bekijken:

Pokemon Paldea Evolved Booster Box

Pokemon Paldea Evolved Build & Battle Stadium

Pokemon Paldea Evolved Elite Trainer Box

Pokemon Paldea Evolved Booster

Pokemon Paldea Evolved Tinkatink 3-Pack Blister

Pokemon Paldea Evolved Growlithe Checklane

 

Chase kaarten graden?

De chase kaarten van Paldea Evolved is zeker een optie. Dit kan je bij Globalgrading.com doen, een Nederlands grading bedrijf. Nette grading prijs kosten en snelle returns. Wil jij je kaarten laten graden klik dan hiernaast op de link: Pokemon kaarten Graden.

Wat vinden wij van deze set?

Het is een erg mooie set, met een super vette trainer kaart Iono. Deze is in het Japans zo gewild, dat wij verwachten dat deze bij de Engelse set ook de chase kaart gaat worden. Hij ziet er prachtig uit en heeft een mooie trainer op de voorgrond met rainbow gloed over de gehele kaart. Deze set is dus zeker een aanrader om te sparen, hopelijk krijgen jullie de master set snel compleet. Tot de volgende Pokemon blog, mocht je meer informatie willen over Pokemon kaarten? Check dan al onze voorgaande blogs!

Gerelateerde berichten

Bekijk alle blog berichten
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
      Verzendkosten berekenen