Wij graden alle soorten & talen trading card games
Terug naar overzicht
Nieuws
12 maart 2023

De nieuwste Pokemon reeks Scarlet & Violet

De nieuwste Pokemon reeks Scarlet & Violet

Op acht november vorig jaar heeft Game Freak de nieuwste pokemon game uitgebracht. Pokémon Scarlet en Violet werd direct met veel gejuich ontvangen door alle liefhebbers van deze serie. Je gaat op avontuur in een compleet nieuwe regio waarin je ook verschillende nieuwe pokemons zult gaan ontdekken. Doordat het spel zich afspeelt in een open wereld kun je je eenvoudig urenlang achter elkaar vermaken met de gameplay. In dit artikel kom je alles te weten over de nieuwe Pokémon reeks Scarlet en Violet. Lees dus snel deze pokemonblog om alles te weten te komen ovr deze nieuwste Pokémon reeks!

Een nieuwe regio om te ontdekken

Wat deze reeks extra bijzonder maakt, is dat er een compleet nieuwe regio te ontdekken valt. We hebben het dan over de Paldea regio. Het is een combinatie van de twee buurlanden, Portugal en Spanje. Dat is ook al direct te zien wanneer je wandelt door de prachtige kustplaatsen en de droge woestijnen. En dan zijn we er zeker nog niet, want je kunt ook genieten van hoge bergtoppen die ondergesneeuwd zijn en gigantische grasvlaktes waar je diverse Pokémons tegen kunt komen.

In Paldea heb je de mogelijkheid om acht verschillende badges te gaan verzamelen. Een groot voordeel is dat je zelf de keuze hebt met welke gym je begint. Dat maakt deze game extra leuk. Bij iedere gym zul je ook een extra avontuur aan moeten gaan om uiteindelijk met de badge er vandoor te kunnen gaan.

Maak kennis met nieuwe Pokémons

Je avontuur in Paldea gaat gepaard met het kennismaken met nieuwe Pokémons. Zo kun je bijvoorbeeld Fidough tegengaan komen. Dit is een van deeg gemaakt hondje. Verder zullen ook Koraidon en Miraidon in dit spel aanwezig zijn. Het zijn Pokémons die legendarisch zijn en beschikken over flink wat kracht. Extra bijzonder aan deze Pokémons is dat ze kunnen veranderen in een vliegtuig of motor waardoor jij op een snellere manier door het gebied heen kunt gaan.

Speel samen met vrienden

Wat ook heel erg leuk gedaan is door de makers van Pokémon Scarlet en Violet is dat je samen kunt gaan spelen met je vrienden. Dit doe je met maximaal drie andere spelers. Het verhaal volgen is daarbij helemaal niet nodig, jullie kunnen je eigen avontuur gaan beleven en je geniet van de volledige vrijheid die je hebt. De personage van de trainer kan helemaal naar wens worden aangepast zodat het goed bij je past.

Scarlet EX hits

De japanse Scarlet EX set is al uitgebracht, hieronder laten wij de pokemonkaarten hits zien die je hieruit kan pullen. De kans is aannemelijk dat deze in de aller eerst Engelse Scarlet & Violet set komen! Benieuwd wat deze nieuwe pokemonkaarten waard zijn? Check dan onze blog: 'Hoeveel zijn mijn pokemon kaarten waard?'

Violet EX hits

De Japanse Violet EX set is al uitgebracht, hieronder laten wij de hits zien die je hieruit kan pullen. De kans is aannemelijk dat deze in de aller eerst Engelse Scarlet & Violet set komen! Heb jij deze kaarten nou getrokken uit een pokemon booster en wil jij deze graag verkopen? Check dan onze blog: 'Hoe verkoop ik mijn pokemonkaarten?'

Let op: het is nog niet helemaal zeker of alle kaarten te vinden zullen zijn in de nieuwste Pokémon Scarlet & Violet reeks!

Nieuwste Pokemon Scarlet & Violet kaarten laten graden?

Heb jij nu een van bovenstaande pareltjes gepulled en wil jij deze goed beveiligen in een slab? Dan is het een echte aanrader om deze pokemon kaarten te graden bij www.Globalgrading.com! Ze zijn namelijk gevestigd in Nederland, je kaarten komen snel terug en ze hebben heel veel ervaring in de pokemonwereld. Hoe mooi zou dat zijn? Deze toffe nieuwe pokemon reeks kaarten in een slab van GlobalGrading?

Wat vinden wij van deze nieuwe Pokémon reeks?

Het is super vet dat ze nieuwe kaarten hebben geïntroduceerd, met nieuwe Pokemon die wij nog niet kennen! Dat maakt het extra speciaal wanneer je booster packs aan het openen bent. Wat ook super tof is, is dat ze de EX kaarten weer terug in leven hebben geroepen. Zeg nou zelf, jij was ook wel een beetje klaar met het V, VMAX en VSTAR gedeelte? Wij wel namelijk, door het EX tijdperk weer terug te halen krijgen wij flashbacks naar de XY reeksen. Hopelijk kijken jullie net zo uit naar de nieuwe reeksen als ons! Veel plezier met het pullen over een paar weken.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk alle blog berichten
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
      Verzendkosten berekenen