Wij graden alle soorten & talen trading card games
Terug naar overzicht
Algemeen
29 december 2022

Pokémon Grading Nederland

Ben jij op zoek naar een Pokémon Grading bedrijf in Nederland? Dan zit jij bij Globalgrading.com aan het juiste adres. Zij zijn namelijk het beste Grading bedrijf in heel Nederland en België. In deze Pokémon blog gaan wij jullie meer vertellen over dit bedrijf en wat nou precies Pokémon Grading Nederland is.

Wat is Pokémon Grading Nederland?

Dit zijn alle Nederlandse Grading bedrijven, deze bedrijven zijn dus gevestigd in Nederland. Voorheen kende alle Pokémon kaarten verzamelaars enkel PSA & Beckett. Beide bedrijven zitten gevestigd in Amerika. Helaas is dat een hoop gedoe om daar je kaarten heen te sturen en dan krijg je nog eens de douane/import kosten. Daarom vinden veel mensen uit Nederland het fijn om hun kaarten te laten bij een Nederlands Grading bedrijf. Vandaar dat GlobalGrading.com in het leven is geroepen. Door de jaren lange ervaring van de eigenaren weten zij precies waar ze op moeten letten en hebben zij erg veel ervaring met het graden van kaarten omdat zij er zelf 1000e hebben laten graden. Hierdoor kunnen ze jouw Pokémon kaarten of van een andere TCG optimaal beoordelen en behandelen.

Wat maakt Global Grading uniek?

Globalgrading.com heeft hun zaken goed op orde, ze gebruiken namelijk een hoog waarde machine waarmee zij de slabs maken. Daarnaast hebben ze een erg mooi label aan de voorkant en achterkant, waardoor het ook nog eens mooie slabs worden. Verder zijn hun prijzen erg netjes in de markt aangezien je voor minder dan 15 euro al kaarten kan laten graden. Bij de meeste grading bedrijven betaal je al snel 20 euro of meer per kaart die jij wilt laten graden. Verder zijn hun return tijden erg snel, je hebt de kaarten namelijk al binnen 2 weken terug. Dat wil zeggen, wanneer jij je kaarten op 1 januari bij GlobalGrading.com afgeeft dat je ze rond 14 januari al weer terug krijgt. Dat is echt heel snel, bij sommige bedrijven moet je namelijk maanden tot jaren wachten als je pech hebt.

Hoe zien de slabs van GlobalGrading.com eruit?

Om jullie een voorbeeld te geven van hoe hun hoogwaarde slabs eruit zien, zetten wij voor jullie hieronder een aantal afbeeldingen neer met Global Grading slabs. Zo kan jij zelf eens bekijken hoe deze eruit zien:

Global Grading Metal Charizard 9              

Zoals je hierboven kunt zien, zijn de Gem Mint 10 labels er mooi met de zwarte rand en het gouden label. Die van een 9 Mint conditie zijn ook erg mooi met de gouden rand erbij. Het zijn namelijk echt prachtige slabs om naar te kijken maar ook nog eens van degelijke kwaliteit.

Jij wilt dus graag Pokémon kaarten graden in Nederland?

Jij bent dus op zoek naar een Grading bedrijf in Nederland? Dan kunnen wij je Global Grading zeker aanraden. De redactie heeft zelf ook een aantal keer kaarten opgestuurd om te graden. Het proces is erg makkelijk en verloopt vlot om de kaarten aan te melden. Vervolgens stuur jij ze op naar het adres wat erbij staat. Wanneer deze gegraded zijn krijg je netjes een berichtje en komen de kaarten op de gewenste verzendmanier van jou weer terug naar jou huis. En voor jij het weet heb je prachtige slabs in huis.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk alle blog berichten
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
      Verzendkosten berekenen