Wij graden alle soorten & talen trading card games
Terug naar overzicht
Algemeen
29 augustus 2022

Celebrations Metal Charizard graden

Celebrations Metal Charizard graden

Ben jij in het bezit van één of meerdere Metal Charizard promo kaarten? Maar weet jij niet waar je deze kunt graden omdat PSA, Beckett en CGC ze niet meer graden. Dan hebben wij de oplossing voor je. In deze Pokémon blog vertellen wij je meer over deze speciale kaart en waar jij deze kunt graden. Zo kan je hem goed beschermen en weet je meteen wat de conditie van de kaart is.

Informatie over de Metal Charizard

De metal Charizard is een speciale promo Pokémon kaart die alleen in de Celebrations Ultra Premium Collection boxen zit. Dit is een speciale metalen Pokémon kaart met een goud laagje. Het is de remake versie van de Engelse Base Charizard uit 1999. De waarde van een Ultra Premium Collection box is flink gestegen bij de release, hierdoor is het extra prijzig om een metal Charizard te bemachtigen. Dit zijn dure kaartjes die snel kunnen beschadigen door het materiaal gebruik vanuit The Pokémon Company. De waarde van een raw exemplaar ligt momenteel tussen de 100 en 150 euro. Het is daarom belangrijk om deze goed te beschermen in een slab.

Metal Charizard Graden bij GlobalGrading.com

Zoals we hierboven al vermeld hadden is het helaas niet meer mogelijk om metalen Pokémon kaarten te graden bij PSA, Beckett en CGC. Dit komt omdat zij niet de juiste middelen hebben om deze kaarten met de juiste zorg te behandelen. Gelukkig voor de Pokémon collectors bied Globalgrading.com de oplossing. Zij graden deze namelijk nog wel. Hoe mooi is dat? Een Nederlands bedrijf dat deze speciale promo Charizard kaarten nog wel grade. Zo kun jij ze toch nog goed beschermd in een slab krijgen en weet je direct in welke conditie deze zeldzame kaart zich bevind. Zie hieronder een voorbeeld van een graded Metal Charizard door Global Grading met een cijfer 9 (mint).

De voordelen

Bij Globalgrading.com graden heeft een hoop voordelen. Je krijgt je Pokémon kaarten namelijk al binnen 2 weken terug. Dat is erg snel vergeleken met de andere grading bedrijven. Het is ook een stuk goedkoper dan we gewend zijn, het kost via een middleman namelijk maar 15 euro per kaartje om deze te laten graden door Global Grading. En het bedrijf is gevestigd in Nederland, waardoor jij ervoor kan kiezen om de kaarten zelf te brengen en op te halen. En je hebt geen gedoe met import en douane kosten. Dat kan namelijk ook flink oplopen bij bepaalde bedragen aan waarde. Daar hebben we geen last van als je binnen Nederland verzend.

Potentie

De metal Charizard Pokémon kaart heeft enorm veel potentie. Dit komt door meerdere factoren:

 • Het is de aller eerste officiële metalen Pokémon kaart.
 • Het is de Base set remake uit 1999.
 • Het heeft een gouden look gekregen.
 • Een erg kwetsbaar item, dat snel beschadigd.
 • De Ultra Premium Collection boxen kregen een beperkte oplage, hierdoor zijn de metalen Charizards dus ook in beperkte oplage gemaakt.
 • Hij is bijna nergens te graden, daarom extra speciaal als die van jou wel in een slab zit.
 • De Ultra Premium Collection boxen stijgen continue in prijs, hierdoor openen nog minder mensen ze en raken ze steeds schaarser. Kortom, een erg zeldzaam product die wij graag voor je graden bij Globalgrading.com!

 

Gerelateerde berichten

Bekijk alle blog berichten
  Winkelmandje
  Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
   Verzendkosten berekenen