Wij graden alle soorten & talen trading card games
Terug naar overzicht
Tips
16 april 2023

Waar Pokemon kaarten kopen in 2023?

Waar Pokemon kaarten kopen in 2023?

Wil jij graag weten waar je het beste Pokemon kaarten kan kopen in 2023? Je bent bezig met het sparen van een master set en bent een beetje klaar met het pullen van alle dubbele Pokemon kaarten. Die je krijgt uit de Pokemon booster packs en pokemon booster boxen. Je bent er zo klaar mee dat je de kaartjes die jij nog nodig hebt voor je master set gewoon los wilt gaan kopen. Maar waar kan je nou veilig losse pokemon kaartjes kopen? Er zijn een hele hoop Pokemonwinkels in Nederland en België, maar niet alle winkels verkopen ook losse kaartjes. In deze Pokemonblog gaan wij jullie vertellen waar en hoe jij losse kaarten kan aanschaffen. Bekijk hieronder de lijst met plekken waar jij losse Pokémon kaarten kan aanschaffen!

1) Pokemonbundel.nl

Bij Pokemonbundel.nl heb je een ruim aanbod aan losse pokemonkaarten. Ze hebben erg veel ervaring in de Pokemonwereld en doen al heel wat jaren mee. Het gaat hier enkel om originele Pokémon kaarten die echt zijn. Naast het aanbod aan losse kaarten hebben ze ook nog tal van andere categorieën. Denk hierbij aan sealed pokemon producten maar ook pakketjes met kaarten van bijvoorbeeld 100 kaartjes per pakketje. Ben jij een echte waaghals? Dan kan je ook gaan voor de Pokemon mystery boxen die zij aanbieden, een echte aanrader. Of ben jij op zoek naar graded Pokemon kaarten? Ze hebben een speciale categorie voor PSA kaarten, Beckett kaarten en CGC kaarten. Kortom ben jij op zoek naar wat losse kaartjes of sealed boxen? Neem dan zeker een kijkje op Pokemonbundel.nl.

2) Tcg-Store.nl

Een andere hele grote Nederlandse Pokemonwinkel waar je losse kaarten en veel producten kan kopen is www.tcg-store.nl. Met een heel ruim aanbod waaronder zelfs wat oudere producten zijn zij een top favoriet in onze lijst. Ze bestaan al heel wat jaren en doen het erg goed gezien de reviews. Wij bestellen hier dan ook graag onze producten en pokemonkaartjes. Hopelijk ervaren jullie het net zo positief als ons!

3) Facebook Pokémon Groepen

Er zijn op Facebook een hele hoop grote Pokemon kaarten groepen. Je kan je hier gratis aanmelden en voor je het weet zie je 100e advertenties per dag voorbij komen in je tijdlijn op Facebook. Het is een erg fijne plek en er zijn hele Pokemon communitys op onstaan. Je kan oneindig op zoek gaan naar losse Pokemon kaarten via Facebook groepen. Er worden dagelijks claimsales gehouden, losse verkoop advertenties en natuurlijk veel veilingen. Bij een claimsale kun je vaak in de omschrijving lezen van welke Pokemon reeksen er kaarten aangeboden gaan worden. Hierdoor kan je dus gelijk zien of er sets tussen zitten die jij nog compleet moet maken. Een echte aanrader om eens een Pokemon facebook groep te joinen.

4) Marktplaats

Markplaats is een van de grootste Pokemon aanbod plaatsen in Nederland. Hier worden gigantisch veel tweedehands en nieuwe Pokemon kaarten aangeboden. Iedereen kan namelijk een account aanmaken en beginnen met het plaatsen van advertenties. Of je nu particulier of zakelijk je kaartjes wilt verkopen het kan allemaal. Let wel goed op bij wie jij je kaartjes aanschaft, bekijk hoelang het profiel al bestaat en of deze veel goede reviews heeft. Je kan er ook voor kiezen om de kaarten op te halen en dus enkel in je buurt te zoeken. Hierdoor kan je voorkomen dat je gemakkelijk opgelicht wordt door het online aanschaffen van de kaartjes.

5) Cardmarket

Cardmarket begint steeds populairder te worden onder de Pokemonverzamelaars. Dit komt omdat hun aanbod steeds groter wordt. Hoe meer verzamelaars erop gaan verkopen en kopen, hoe groter ze worden. Je kunt heel makkelijk een account aanmaken en filteren op wat jij precies zoekt. Cardmarket beschermt de koper en verkopers goed, om zo oplichten te voorkomen. Je kunt ook selecteren uit welk land de verkoper moet komen en hoe goed de kwaliteit van de kaart moet zijn. Erg handig om wat singel kaartjes aan te schaffen, zeker een aanrader. Maar ook hier, let goed op de reviews van de verkoper om gezeik te voorkomen. Mocht je toch een vervelende situatie ervaren, dan staat de Cardmarket klantenservice altijd voor je klaar.

6) Ebay

Ebay is een beetje zoals Marktplaats, maar dan internationaal. Je kunt daar namelijk Pokemon kaarten aanschaffen van over de gehele wereld. Let er wel op dat wanneer jij kaartjes koopt uit Amerika dat er nog flinke verzendkosten en douane kosten bij komen. Dit staat er allemaal bij voordat je op aanschaffen klikt, om het zo duidelijk mogelijk te houden voor elke koper en verkoper.

7) Vinted

Een platform wat ooit ontwikkeld is voor tweedehands kleding verkopen staat inmiddels ook flink wat Pokemon op. Er bieden steeds meer mensen hun pokemon kaartjes aan via Vinted. Ook hier kun je kaartjes kopen vanuit heel Europa en het is erg gemakkelijk. Maak gratis een profiel aan en begin met het kopen van je missende kaartjes.

Graded Pokemon kaarten kopen

Alles wat hierboven in dit Pokemon artikel beschreven is telt ook voor graded Pokemon kaarten. Het aanbod aan Pokemon kaarten die al gegrade zijn, is erg groot in Europa. Wil jij graag je losse pokemon kaarten graden? Dat kan bij ons Globalgrading.com. Met een snelle return en nette prijzen zit jij bij ons aan het juiste adres!

Afsluiting

Er zijn erg veel mogelijkheden om Pokemon kaarten te kopen in Nederland en België. Uiteindelijk verschilt het per persoon wat jij het fijnste vind. Je zal dus alles eens moeten uitproberen en vervolgens een keuze maken op welke manieren jij graag Pokemon kaarten koopt. Het belangrijkste is vooral dat je goed oplet en altijd zo min mogelijk risico neemt om te voorkomen dat je opgelicht kan worden. Heel veel succes met het kopen van Pokemon kaarten en je master set compleet maken!

 

Gerelateerde berichten

Bekijk alle blog berichten
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
      Verzendkosten berekenen